Träffa SkillEd i Almedalen!

Almedalsveckan är ett unikt tillfälle att träffa företagsledare, politiska makthavare, lobbyister och journalister. Men det är också ett utmärkt tillfälle för det där lite oväntade, riktigt bra samtalet. Vi på SkillEd är experter på samtal och kommunikation. Självklart är vi på plats under Almedalsveckan och nu kan du passa på att träffa oss. Boka en halvtimme gratis coachning i samtalets och minglandets konst eller hur du lyckas på panelsamtalet.

Behöver ditt företag kompetensutveckling i höst? Vi skräddarsyr utbildningsupplägg för företag, myndigheter och kommuner. Passa på redan nu att diskutera igenom era behov med en utbildningsexpert.

Vi anordnar också ett seminarium med temat: Vilken ledarstill har framgångsrika ledare? Läs mer om det här!

Vi är på plats:


 

Mikaela Valtersson

vice VD Kunskapsskolan och verksamhetsansvarig SkillEd. Mikaela har en mångårig erfarenhet av Almedalspaneler och -mingel. Hon är särskilt bra på att ge det där lilla extra till seminariepubliken och delar med sig av sina bästa mingelknep.


Kristin Arnberg

Partner Director SkillEd. Ränderna går aldrig ur en retoriklärare, som man brukar säga. Kristin kan alla tips och trix för hur du på bästa sätt får fram ditt budskap.


Helena Hellström Gefwert

Utbildningsledare. Vad är viktigast att tänka på innan du kliver upp på scenen för ett panelsamtal eller föredrag? Som tidigare rådgivare åt ministrar och andra makthavare kan Helena de flesta knepen.


Katja Wennerfors

Utbildningsledare. Katja är en samtals- och mingelexpert av rang. Hur ska man tänka och vad ska man göra för att få ut mesta möjliga av sitt minglande. Och hur drar du dig på ett trevligt och snyggt sätt ur ett förvisso intressant samtal med en i framtiden för dig oanvändbar kontakt. Katja kan ge dig råden.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.