Jag har ett sant entreprenörskap som jag har utvecklat sedan unga år

Träffa vår nya medarbetare - Anna Nilsdotter!

Berätta lite om dig själv och din bakgrund

Jag är Hälsopedagog från GIH, Gymnastik- och Idrottshögskolan, i Stockholm. Under många år arbetade jag som hälsorådgivare, gruppledare och VD för olika friskvårdsanläggningar inom Itrimkedjan, och Curves, med inriktning på livsstilsförändring, kost och träning.

Jag utbildade mig senare till ICF certifierad Coach och arbetade därefter som lärare på coachutbildningar. Coachande ledarskap och kommunikation i förändringsprocesser är teman jag arbetat mycket med i olika arbetsgrupper.

Som föreläsare har jag bl.a haft Friskis & Svettis och ett flertal kommuner som uppdragsgivare. Föreläsningarna har handlat om Bemötande- Service, Stresshantering, Kost, Träning, Arbetsmiljö, Ergonomi, UGL, Ledarskap och Grupprocesser.

Jag har också arbetat med uppdrag åt Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan med långtidssjukskrivna deltagare och nyanlända.

Sammanfattningsvis har jag varit föreläsare, processledare i grupper och även arbetat på individnivå med personlig utveckling. Jag har ett sant entreprenörskap som jag har utvecklat sedan unga år.

Vad var det som lockade dig att börja på SkillEd?

Det är flera saker som lockar mig. Jag tycker arbetsuppgifterna som utbildare på SkillEd verkar både roliga och spännande. Jag kommer att utbilda inom många branscher och på olika platser.

Skilled befinner sig i en expansionsfas, vilket är tilltalande. Jag har tidigare arbetat inom Gasellföretag med snabb tillväxt, och det passar mig som person.

Jag gillar att SkillEd tar fram skräddarsydda utbildningar efter kundens behov och att vi arbetar interaktivt med deltagarna, med många olika verktyg som tagits fram unikt för varje kund.

Att ha Kunskapsskolan som moderbolag känns också positivt, då jag delar deras goda värderingar.

 Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

Jag kommer in i ett ambitiöst och professionellt team, vilket jag verkligen uppskattar. Jag tror och hoppas att jag kommer ha roligt och bidra med glädje på arbetsplatsen.

Det är en speciell, positiv anda som hela Kunskapsskolan andas, som jag verkligen gillar.

Jag tror att både rollen som personalutbildare och arbetsplatsen i sig kommer passa mig som handen i handsken. Det här är lite av mitt drömjobb, som jag önskade mig redan på hälsopedagogutbildningen för elva år sedan.

Mina tidigare erfarenheter matchar bra med yrkesrollen, och jag tror att både jag och arbetsplatsen kommer att utvecklas framöver.

Privat, vad gillar du och har för intressen?

Just nu har jag och min sambo ett projekt hemma som innebär att vi försöker göra oss av med prylar och leva lite mer minimalistiskt. Jag säljer saker på annons, har donerat kläder till kyrkan och andra organisationer, rensat och sorterat ut saker de senaste åtta månaderna. Det har lett till att vi träffat många olika intressanta människor, sakerna kommer till nytta för andra och det ger mig ny energi.

Jag som annars älskar nya kläder, inredning och växter, har haft köpstopp under samma tid, och har bara köpt ett enda klädesplagg inför jobbstarten, det är jag mycket stolt över!

I övrigt älskar jag att umgås med mina barn och barnbarn på fritiden och vid resor gillar jag att vistas i svenska fjällen och i Alperna på skidor.

Kreativt skapande är något annat jag tycker om, både måleri och fotografi hör till favoriterna.

Läs mer om SkillEds utbildningar här

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.