"När man känner pirret i magen – då är det man gör viktigt"

Vi pratar med Gabriela Babic, ett mycket välkommet tillskott hos oss på SkillEd. Gabriela som varit lärare sedan 2008 kommer arbeta som utbildningsledare i våra vuxenutbildningar.

Vad lockade dig med SkillEd?

Jag har arbetat inom Kunskapsskolan sedan 2012 och tycker att det är ett fantastiskt sätt att jobba med individen i fokus. Jag var med och startade upp Kunskapsskolan i Katrineholm och det kändes verkligen som man fick bidra med något till staden man är ifrån. Göra något bra helt enkelt.

Efter ett par år inom Kunskapsskolan så var jag intresserad av att se vad man mer kunde göra kring det coachande samtalet som jag tycker är ett spännande område. Jag fick reda på att man startade upp SkillEd och tyckte det lät spännande. Så när det fanns en chans att hoppa på så tog jag den!

Berätta om din första tid hos oss

Jag har varit på SkillEd i två veckor men känner mig redan som en i teamet. Man vill ha min åsikt och har verkligen tagit god hand om mig. Jag har hittills varit med på utbildningen vi driver för Aleris-anställda i Coachande samtal och det har verkligen varit givande. Jag har haft den där sköna pirriga känslan när jag har fått hålla i vissa delar. Då är det viktigt – när man känner pirret.

Tycker du Kunskapsskolans pedagogik finns med i SkillEds verksamhet?

Ja, även om man företags anpassar utbildningarna så är det i högsta grad individen i fokus här med. Jag gillar att jobba med människor och det ska bli riktigt roligt att utbilda vuxna.

Läs om hur SkillEd arbetar med individen i fokus

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.