Vårt team

Om SkillEd

SkillEd erbjuder skräddarsydda företagsutbildningar för ökad kompetensutveckling hos vuxna. Vi fokuserar på att få lärandet att stanna kvar i organisationen och ge största möjliga nytta till både individ och företag. SkillEd är en del av Kunskapsskolan.


SkillEd är pedagogiska experter som gör det svåra enkelt att förstå och ta till sig. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar med beprövade metoder som ger resultat. Våra upplägg skapas utifrån individens och organisationens unika mål och kompetensbehov. Med vår bakgrund inom utbildning har vi förmågan att anpassa tekniker och metoder på ett kreativt, inspirerande och effektivt sätt som gör det möjligt att möta nya utmaningar och utvecklas på riktigt.

Med 20 års erfarenhet från utbildningsbranschen vet vi hur man skapar engagerande kurser som får lärandet att stanna kvar i organisationer och bidra till ökad effektivitet och nöjda medarbetare. Vi hjälper våra kunder att nå nya höjder genom våra utbildningar.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.