Om oss

Om SkillEd

SkillEd erbjuder både skräddarsydda företagsutbildningar och öppna kurser för ökad kompetensutveckling hos vuxna. Vi fokuserar på att få lärandet att stanna kvar i organisationen och ge största möjliga nytta till både individ och företag. SkillEd är en del av Kunskapsskolan.

SkillEd – en del av Kunskapsskolan
SkillEd är en del av Kunskapsskolan. Kunskapsskolan i Sverige driver även grund- och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, The KED Program. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

År 2016 startades affärsområdet SkillEd med en idé om att ta Kunskapsskolans framgångsrika modell med att lära elever för framtiden och anpassa den till kompetensutveckling för vuxna inom företag och organisationer. SkillEd har reformerat och utvecklat pedagogiska koncept som vilar stadigt på vetenskaplig grund. Detta för att ge våra kunder de allra bästa förutsättningarna för att få varje medarbetare att nå sin fulla potential.

"Kunskaperna från kursen har gjort att vi har ett mer öppet samtal."

Anna-Karin Öhlund
Deltagare på kursen Coachande samtal

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.