Julkalender lucka nr 5

Lucka nr 5

I december öppnar vi en lucka per dag. Hoppas att du hänger med oss ända till julafton! Vi lovar lärorikt och matnyttigt material att ta del av.

Vinn en personlig coachtimme!

Var med i vår tävling där du kan vinna en timmes karriärcoaching. Du vinner en timme med en av våra diplomerade coacher. Det kan ske fysiskt eller digitalt. Under denna timme kommer du få reflektera över var du befinner dig yrkesmässigt idag och du får hjälp att sätta mål framåt. Du blir mer medveten om dina egna utmaningar och strategier och du kommer få del av bra verktyg för din strategi framåt.

Allt du behöver göra för att delta är att skriva en motivering varför just du vill vinna en timme personlig coaching. Fyll i formuläret och skicka in!

 
Tävlingsregler:

Tävlingen pågår from 5 december 2019 - 24 december 2019. Därefter utses en vinnare av en jury bestående av anställda på SkillEd. Juryns beslut kan inte överklagas. Tävlingen går ut på att skicka en motivering i skrift som beskriver varför deltagaren vill vinna en timmes personlig coaching med en av SkillEds coacher. Ett tävlingsbidrag per person. SkillEd förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande avlägsna inskickade bidrag när som helst före, under och efter tävlingens gång. Man måste vara myndig eller ha målsmans tillstånd för att tävla, och vinsten får endast utnyttjas av person som är 18 år eller har målsmans tillstånd. Vinsten avser enbart vinnaren i tävlingen. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas. Tävlingsresultat meddelas via e-post till vinnaren efter tävlingens slut. Om du deltar i tävlingen godkänner du att SkillEd registrerar ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om den här tävlingen. Lämnade personuppgifter kommer inte att användas i marknadsföringssyfte eller för annat ändamål. Samtliga ansökningshandlingar kommer att lagras i en databas. Tävlingen anordnas av SkillEd AB som ingår i Kunskapsskolan. Priser: 1:a pris - en timmes personlig coaching med en av SkillEds coacher.


Missa inte SkillEd på Facebook och Linkedin

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.