Julkalender lucka nr 24

Lucka nr 24

Julafton! Hoppas att du får en riktigt fin jul och nyår. Vi avslutar vår julkalender med en tävling där du kan vinna ett helt seminarium! Lycka till och God Jul!

Vinn ett seminarium!

På seminariet som sker hos er kommer SkillEd prata kring en rapport om feedback med många intressanta fakta om hur man upplever feedback på sin arbetsplats. Bland annat om hur olika grupper ser på feedback, hur svårt olika grupper anser att det är att ge feedback och hur vanligt det är att få negativ feedback framför andra? Ni kommer också få del av några effektiva och konkreta verktyg för hur man ger och tar emot konstruktiv feedback.

Allt du behöver göra för att delta är att skriva en motivering varför du tycker ert företag bör vinna seminariet. Fyll i formuläret och skicka in!
Tävlingsregler:

Tävlingen pågår from 24 december 2019 - 31 december 2019. Därefter utses en vinnare av en jury bestående av anställda på SkillEd. Juryns beslut kan inte överklagas. Tävlingen går ut på att skicka en motivering i skrift som beskriver varför deltagaren vill att dess företag ska vinna ett frukostseminarium med SkillEd. Ett tävlingsbidrag per person. SkillEd förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande avlägsna inskickade bidrag när som helst före, under och efter tävlingens gång. Man måste vara myndig eller ha målsmans tillstånd för att tävla, och vinsten får endast utnyttjas av person som är 18 år eller har målsmans tillstånd. Vinsten avser enbart vinnaren i tävlingen. Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll och omfattning. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas. Tävlingsresultat meddelas via e-post till vinnaren efter tävlingens slut. Om du deltar i tävlingen godkänner du att SkillEd registrerar ditt namn och din e-post för att kunna kontakta dig om den här tävlingen. Lämnade personuppgifter kommer inte att användas i marknadsföringssyfte eller för annat ändamål. Samtliga ansökningshandlingar kommer att lagras i en databas. Tävlingen anordnas av SkillEd AB som ingår i Kunskapsskolan.

Priser: 1:a pris - en timmes seminarium där SkillEd kommer till vinnarföretaget för att hålla ett seminarium om feedback (storstockholmsregion).


Missa inte SkillEd på Facebook och Linkedin

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.