Frukost om feedback

Välkommen på frukostseminarium om feedback

Brukar du få uppskattning för ditt arbete?

Seminariet är fullt. Du kan anmäla dig till en väntelista nedan om du vill att vi kontaktar dig om det blir någon avbokning.

Alla behöver vi feedback och konstruktiv återkoppling på vår arbetsinsats. Men alltför många saknar feedback i vardagen.

Välkommen på ett spännande frukostseminarium där SkillEd presenterar en färsk rapport om feedback med många intressanta fakta om hur personer från olika branscher och yrken upplever feedback på sin arbetsplats. Bland annat får du kunskap om hur svårt olika grupper anser att det är att ge feedback och hur vanligt det är att få negativ feedback framför andra? Du kommer på seminariet också få del av effektiva och konkreta verktyg för hur man ger och tar emot konstruktiv feedback. Du får så klart även en god frukost!

Tid: 19 mars 2019 8.15 - 9.30 Frukostmacka och kaffe/te serveras från 8.00

Plats: Mästerhuset, Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

Pris för deltagare: Seminariet är gratis, men om du som bokar dig inte kommer eller avbokar dig senast dagen innan, tar vi ut en avgift på 450 kr per person. Du är välkommen att ta med en eller ett par kollegor! Glöm inte att de också ska anmäla sig bara! Namn och mejladress ska anges vid bokning. Observera - det är begränsat antal platser.

Anmälningsformulär till väntelista för frukostseminarium 19 mars


Jag anmäler mig till väntelistan för frukostseminarium om feedback * (obligatorisk)
Jag anmäler mig till väntelistan för frukostseminarium om feedback


Kontrollera stavningen en extra gång!

Din arbetsplats


Missa inte SkillEd på Facebook och Linkedin

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.