Mikrokurser

SkillEds app

SkillEd app är en unik app för målsättning och kunskap. I appen kan du få hjälp att sätta tydliga mål som du bryter ned i delmål och aktiviteter. Men här finns också ett stort utbud av mikrokurser.

Mikrokurser är kortare lättillgängliga kurser som tar deltagaren ca 10-30 minuter att genomföra. Du har all kunskap i fickan och kan lära dig när det passar dig bäst.

Varje kurs har ett tilltalande format med snygg visuell inramning. Du får alltid texter, bilder, film och övningar och ibland quiz. När du har läst klart får du uppmuntran och kan gå vidare i ditt lärande! Här kan du gå enstaka mikrokurser eller ta del av ett paket med flera kurser inom ett ämne.

Våra mikrokurser:

Feedback

Du får lära dig hur du på bästa sätt ger feedback, hur du tar emot feedback och hur du kan ge utvecklande feedback på konstruktivt sätt.

Coachande förhållningssätt

Du får lära dig hur du är en bra coach och vad som är viktigt i ett coachande förhållningssätt gentemot andra människor.

Coachande ledarskap

Du får med dig både kunskaper och konkreta verktyg som hjälper dig i din vardag och utvecklar dig i ditt ledarskap.

Utmanande ledarskap

Du lär dig hantera svåra samtal och människor i utsatt läge. Du får förståelse för agerande i stress och kris.

Swedish Culture and Values

A variety of micro courses that provide you with a broader knowledge of Swedish culture and the values that are fundamental in Swedish society.

Vill du skräddarsy mikrokurser för din organisation eller veta mer, ta kontakt med oss via formuläret nedan


"kunskap inom AI, edge computing och cybersäkerhet är eftersatt och han håller med om att kompetensbrist är ett allvarligt hot mot företagens tillväxt.

 

-Många företag har samma typ av utmaningar, inte minst inom livslångt lärande, och vinsterna med att samarbeta är uppenbara."

 

Tobias Vahlne, KTH

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.