Digitala kurser

Skilleds lärportal

Här har du möjlighet att lära massa nytt!

För innehållsrika digitala kurser använder vi Learnifiers lärplattform. Här kan du läsa kurser med utförligt innehåll som texter, visuellt material, filmer, infografik, övningar och tester. Som deltagare kan du läsa i din egen takt och när du vill, men du kan också alltid få support och ha kontakt med utbildad lärare via chattfunktion. Du kan också interagera med andra som läser samma kurs! Du når så klart dina kurser från såväl dator, padda eller mobil. Direkt du har anmält dig skickar vi inom ett dygn inloggningsuppgifter och faktura.

Välkommen!

Våra kurser:

Att lära ut och lära in

En grundkurs i pedagogiskt kunnande som ger dig förståelse, kunskap och konkreta verktyg och metoder i rollen som kursledare.

Coachande förhållningssätt

Du får kunskap och verktyg i hur man använder ett coachande förhållningssätt som bygger på att alla människor kan och vill lyckas.

Utmanande samtal

Att hålla utmanande samtal kan vara något som man drar sig för, men det finns verktyg för att göra detta enklare och mer professionellt.Feedback

Kursen ger dig verktyg hur du i arbetsvardagen kan utveckla en feedbackkultur för att öka arbetsglädjen i projektgruppen eller teamet.Vill du skräddarsy ett utbildningsupplägg för din organisation eller veta mer? Ta kontakt med oss via formuläret nedan.


"SkillEd levererade en filmad föreläsning så att vi nu kan nå ut till en betydligt bredare målgrupp"


Suicide Zero

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.